Het online bestelplatform van QRS Healthcare BVBA

Wij vinden het erg belangrijk om onze kwaliteit constant te verbeteren. Met het opstarten van een geheel nieuw online bestelportaal willen wij voldoen aan de wensen van onze klanten. U kunt hier online uw bestellingen plaatsen, maar ook rustig rondkijken in ons uitgebreide assortiment.

Om onze dienstverlening te vergroten, kunt u na het inloggen artikelen toevoegen aan "mijn assortiment" door eenvoudigweg op het favorietensterretje te klikken. Op die manier heeft u altijd direct toegang tot uw eigen assortiment, wat het bestellen versnelt en vergemakkelijkt. Ook kunt u met de functie "orderhistorie" terugkijken wat u eerder online heeft bestelt en direct bestellingen kopieren. Ook dit maakt het voor u makkelijker.

Inloggen kunt u nadat u zich eenmalig heeft aangemaakt als klant op deze nieuwe website. U krijgt dan via de mail uw inloggegevens toegestuurd.

Uiteraard zijn onze vertegenwoordigers altijd bereid om met u samen een totaalpakket samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften. Neemt u voor het maken van een afspraak met een van onze vertegenwoordigers gerust contact met ons op via +32 (0)3 297 66 45 of via info@qrshc.be

Deze webshop is bedoeld voor professionelen in de medische sector, wij verkopen geen steriele producten aan particulieren. Verkoop aan particulieren van steriel medisch materiaal is verboden. De verkoop van medische hulpmiddelen is bepaald door art. 10bis van het KB van 18/03/1999. De verkoop aan artsen en verpleegkundigen is eveneens vastgelegd in het MB van 18/05/2005.

Houdt u ook onze speciale tijdelijke aanbiedingen goed in de gaten!

Met vriendelijke groeten,

QRS Healthcare BVBA

Veilig betalen
U kunt bij ons op rekening kopen. Dus koop nu, en betaal pas achteraf.

Account
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud me
« Nieuwe klant?
« Wachtwoord vergeten?